Frankfurti saláta ORSI füstölt baromfipárizsival
Hozzávalók
- Füst ízesítésű baromfi Orslizer
- burgonya
- kelkáposzta
- majonéz
- tejföl
- só
- bors
- citrom
Elkészítés
A burgonyát feltesszük héjában főni. Ha kész, kihűtjük, apró kockára vágjuk.
A kelkáposzta leveleket sós vízben megfőzzük – elég 1-2 perc főzés, hogy roppanós maradjon a levele – majd jeges vízben kihűtjük, lecsöpögtetjük. Szintén kockára vágjuk, hozzáadjuk a burgonyához.
A párizsit szintén kockára vágjuk, kevés, forró olajon, serpenyőben megpirítjuk, majd papírra téve leitatjuk róla a zsírt. Majonéz, tejföl hozzáadásával az összes hozzávalót összekeverjük.
Sóval, borssal, kevés mustárral, citromlévbel ízesítjük. Friss piritóssal tálaljuk
Jó étvágyat!