Frankfurti saláta ORSI füstölt baromfipárizsival

Hozzávalók

  • Füst ízesítésű baromfi Orslizer 
  • burgonya
  • kelkáposzta
  • majonéz
  • tejföl
  • bors
  • citrom

Elkészítés

A burgonyát feltesszük héjában főni. Ha kész, kihűtjük, apró kockára vágjuk.

A kelkáposzta leveleket sós vízben megfőzzük – elég 1-2 perc főzés, hogy roppanós maradjon a levele – majd jeges vízben kihűtjük, lecsöpögtetjük. Szintén kockára vágjuk, hozzáadjuk a burgonyához.

A párizsit szintén kockára vágjuk, kevés, forró olajon, serpenyőben megpirítjuk, majd papírra téve leitatjuk róla a zsírt. Majonéz, tejföl hozzáadásával az összes hozzávalót összekeverjük.

Sóval, borssal, kevés mustárral, citromlévbel ízesítjük. Friss piritóssal tálaljuk

Jó étvágyat!