Rólunk

Orosháza méltán nevezhető a magyar baromfiipar bölcsőjének, hiszen itt alapította meg 1896-ban a B. M. Bernardinelli család az első baromfi feldolgozó üzemet. A Merian Foods Kft. termékfejlesztésben mindig is vezető szerepet játszott, több mint két évtizede elsőként kínált a fogyasztók számára libamájkonzervet és vákuumcsomagolt virslit. 

A termékek közös előnye és egyben versenyképessége abban rejlik, hogy a baromfiipari kínálatban az egyik legmagasabb technológiai feldolgozottságú szegmenst képviseli.

Az ORSI termékek gyártása 1982-ben kezdődött el. Sokszínű termékskálát szerettünk volna megalkotni, így előállítunk virslit, májast, felvágottat, párizsit, és konzerv termékeket is, amelyek több ízben, csomagolásformában és méretben elérhetőek.

Az ORSI márka megalkotásánál az elsődleges szempontok között két dolog szerepelt: szeretnénk magas minőséget előállítani, egyben pedig az otthon és gyermekkorunk ízeit eljuttatni vásárlóink tányérjára. Arra törekszünk, hogy széles kínálatunkban minden korosztály megtalálja a kedvencét, a gyermekektől a nagyszülőkig. Termékfejlesztéseink legfőképp arra irányulnak, hogy a hagyományos ízeket ötvözzük a modern technológiai lehetőségekkel. Fontos számunkra, hogy vásárlóink mindig a megszokott színvonallal találkozzanak termékeink keresztül, és az ORSI-hoz mindig bizalommal forduljanak!

A termékek magas minőségét garantálja az MSZ EN ISO9001:2015 minőségirányítási rendszer, valamint az IFS élelmiszer-biztonsági rendszernek megfelelő termékelőállítás, illetve a HACCP rendszer működtetése.

Tanúsítványainkat  az alábbi linkeken éri el:

MSZ EN ISO9001:2015 minőségirányítási rendszer tanúsítvány: ide kattintva érheti el.

IFS élelmiszer-biztonsági rendszer tanúsítvány (angol): ide kattintva érheti el.

ISO tanúsítvány kiegészítés: ide kattintva érheti el.

HALAL tanúsítvány: ide kattintva érheti el.


A Merian Foods Élelmiszeripari Kft. által gyártott termékeire  vonatkozó frissített allergén táblázatokat az alábbi linkeken éri el:


Konzervek: ide kattintva érheti el.

Májasok: ide kattintva érheti el.

Rúdáruk, párizsik: ide kattintva érheti el.

Füstölt, főtt kolbászok: ide kattintva érheti el.

Pácolt, Füstölt: ide kattintva érheti el.

Sonkák: ide kattintva érheti el.

Virslik és készítmények: ide kattintva érheti el.

Roládok: ide kattintva érheti el.

Zsírok és tepertők: ide kattintva érheti el.