ORSI sajtos virsli baconben, snidlinges juhtúróval
Hozzávalók
- 1 csomag sajtos Orsli 350 g
- szeletelt bacon
- kígyóuborka
- juhtúró
- fokhagyma
- őrölt bors
- metélőhagyma
- olivabogyó
- teavaj
Elkészítés
Az Orslit baconbe tekerjük, tepsibe tesszük, 180 Celsius fokos sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
Közben az uborkákat kb. 4 cm vastag tönkökre szeljük és kivágjuk a belsejét. Elkészítjük a tölteléket: juhtúrót zúzott fokhagymával, kevés borssal és finomra vágott metélőhagymával és puha teavajjal kikeverjük.
Az így készült tölteléket az előkészített uborkákba töltjük és a megsütött Orslikkal tálaljuk.
Pirítóssal, barna kenyérrel vagy friss bagettel ajánljuk.
Jó étvágyat!