ORSI sajtos virsli baconben, snidlinges juhtúróval

Hozzávalók

  • 1  csomag sajtos Orsli 350 g
  • szeletelt bacon
  • kígyóuborka
  • juhtúró
  • fokhagyma
  • őrölt bors
  • metélőhagyma
  • olivabogyó
  • teavaj

Elkészítés

Az Orslit baconbe tekerjük, tepsibe tesszük, 180 Celsius fokos sütőben 10 perc alatt készre sütjük.

Közben az uborkákat kb. 4 cm vastag tönkökre szeljük és kivágjuk a belsejét. Elkészítjük a tölteléket: juhtúrót zúzott fokhagymával, kevés borssal és finomra vágott metélőhagymával és puha teavajjal kikeverjük.

Az így készült tölteléket az előkészített uborkákba töltjük és a megsütött Orslikkal tálaljuk.

Pirítóssal, barna kenyérrel vagy friss bagettel ajánljuk.

Jó étvágyat!